Hava Durumu

Henri Saviet'ten Samet Aybaba'ya mesaj

Newcastle'da kadroya giremeyen Senegalli futbolcu, Sivasspor'dan teknik direktörü Samet Aybaba'ya 'Beni al hocam' mesajı gönderdi. Ücretinde indirime giden Saviet Bursaspor'dan yıllık 900 bin Euro istedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2018 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2018 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Henri Saviet'ten Samet Aybaba'ya mesaj

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR
Henri Saviet'in ismi uzun süredir Bursaspor transfer gündemini meşgul ediyordu. Senegalli futbolcunun peşindeki Bursaspor hiç beklemediği bir anda olumlu bir yanıtla karşılaştı. Bonservisi 2021'e kadar Newcastle United'da bulunan tecrübeli futbolcuya yeni sezon kadrosunda düşünülmediği tebliğ edildi. Bu gelişme üzerine kulüp arayışlarına başlayan Henri Saviet ilk olarak menajeri aracılığıyla Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'ya mesaj gönderdi.

ÜCRETİNDE İNDİRİME GİTTİ
Sivasspor'da teknik direktörlüğünü yapan Samet Aybaba'ya 'Beni al hocam' diyen Henri Saviet Yeşil Beyazlı yönetimden daha önce talep ettiği ücretinde de indirime gitti. Bursaspor'a kiralık gelmesi planlanan ve görüşmeler neticesinde bu konuda Newcastle'a ödeme yapılmayacak Henri Saviet 1 milyon 200 bin Euro'dan 900 bin Euro'ya indi. Bursaspor yönetimi 27 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunu son detayları görüşme adına Bursa'ya davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.