Hava Durumu

Hentbolun Sultanları Türkyılmaz’ı ziyaret etti

Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı zorlu Urla Gençlik maçı öncesi Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2016 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2016 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hentbolun Sultanları Türkyılmaz’ı ziyaret etti
BAŞARIDAN EMİNİM

Kadınlar Hentbol 2’nci Ligi’nde mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kadın Hentbol Takımı İzmir’de Urla Gençlik Spor Kulübü ile yapacağı karşılaşma öncesinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Yeni transferlerin de katıldığı buluşmada takıma başarılar dileyen Türkyılmaz, “Maçları kazanmak elbette çok önemlidir. Ancak hayatta elde edeceğiniz kazanımlar ve başarılar sizler için çok daha önemlidir. Sizlerdeki bu hırs, azim ve istek olduğu sürece hem maçları kazanacağınıza hem de yaşantınızda çok iyi yerlere geleceğinize eminim” dedi.  

TRANSFERLER TANITILDI

Mudanya’yı temsil etme ve başarılar elde etmek için mücadele ettiklerini belirten antrenörler Ali Karayörük ve Öznur Bayrak, “Takımımızda dostluk ve yardımlaşma en üst seviyede. Maddi ve manevi olarak takımımız sizlerin sayesinde istenilen düzeye geldi. Bu da başarılarımıza olumlu olarak yansıyacaktır” şeklinde konuştular. Ayrıca Antalya Karatay Lisesi Spor Kulübü’nden Duygu Sara Şahin, Osmangazi Belediyespor’dan Ecem Sevilmiş ve Bursagücü’nden Hüsniye Yıldız’ı sezon sonuna kadar kadrosuna katan Dinç Spor, sezon sonunda mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.