Hava Durumu

Hep birlikte nice 'Zafer'lere

Zaferspor Başkanı Şaban Sönmez davete icabet eden herkese teşekkür ederken yeni sezonda hedeflerinin çalışkan bir kadro kurarak şampiyonluğa oynamak olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hep birlikte nice 'Zafer'lere

I HABER Samet ZİNCİROĞULLARI I

ÖNEMLİ İSİMLER VARDI
Bursa'nın en gözde amatör spor kulüplerinden biri olan 60 yıllık camia Zaferspor, geçtiğimiz gün düzenlediği iftarla spor ve siyaset dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi. Kırmızı Beyazlılar'ın kendi tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, Bursa Büyükşehir Belediye eski Başkanı Recep Altepe, siyasi parti üyeleri, spor camiasından önemli isimler, basın mensupları, sporcular ve aileleri yer aldı.

"HEDEF ŞAMPİYONLUK"
İftar sonrası davetliler önünde bir teşekkür konuşması gerçekleştiren ev sahibi Zaferspor Başkanı Şaban Sönmez, davete katılan herkese teşekkür ederken bu birlikteliğin korunması halinde Zaferspor'un yeni 'zafer'lerden çok uzakta olmadığını söyledi. Başkan Sönmez, "Zaferspor'a yakışan bir organizasyona imza attık. Çok değerli misafirlerimiz vardı. Hepsine teşekkür ediyorum. Zaferspor, Bursa'nın önemli bir değeridir. Bu sezon da hedefimiz bize yakışan bir kadro kurarak Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lig'e yükselmek. Taraftarımızın desteğini arkamıza alarak hak ettiğimiz yerlere önümüzdeki sezonlarda gelmeyi hedefliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.