Hava Durumu

Hepimiz Batalla'yız

Pablo Batalla U15 Takımı ile antrenmana çıktı. Genç kramponlar çalışmalarını üzerlerinde Batalla'nın isminin yazdığı 10 numaralı formayla yaptı. Antrenmanı izleyen efsane Mesut Şen, geleceğin yıldız adaylarına "Batalla'yı örnek alın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2018 07:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2018 07:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hepimiz Batalla'yız

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

ALKIŞLARLA KARŞILANDI
Bursasporlu Pablo Martin Batalla farklı bir günü geride bıraktı. Arjantinli krampon Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde U15 Takımı oyuncularıyla antrenmana katıldı. Altyapıda forma giyen tüm oyuncuların antrenman öncesinde Pablo Martin Batalla'ya bir de sürprizleri vardı. Arjantinli krampon genç futbolcuların alkışları arasında antrenman sahasına çıktı. Pablo Martin Batalla ile antrenman yapan U15 Takımı oyuncularının tamamı 10 numaralı Batalla formalarıyla çalıştı. Vakıfköy'de farklı bir ambiyansın oluştuğu Pablo Batalla'lı U15 Takımı antrenmanını Bursaspor Başkanı Ali Ay da takip etti.

10'U ÖRNEK ALIN
Altyapı oyuncuları yarı sahada gerçekleştirilen çift kale maçta Batalla lehine tezahüratta bulundu. Karşılaşmayı Pablo Martin Batalla'nın formasını giydiği Yeşil Takım Arjantinli kramponun yaptığı asistle topu ağlarla buluşturan Eren Güler'in golüyle 1-0 kazandı. Batalla antrenman sonrasında futbolculara kısa bir konuşma yaptı. Arjantinli futbolcuya konuşması sırasında antrenmanı izleyen Yeşil Beyazlılar'ın efsane ismi Mesut Şen de eşlik etti. Mesut Şen geleceğin yıldız adaylarına, "Kendinize Batalla'yı örnek alın. Hem saha içinde hem de saha dışında onun gibi olun" dedi.

Penaltıyı hanginiz kullandı?
U15 Takımı ile antrenmana çıkan Pablo Martin Batalla, genç oyuncuları takip ettiğini onlarla yaptığı sohbette dile getirdi. Yeşil Beyazlı gençlerin Ümraniyespor'u 4-1 yendiği maçı televizyondan izlediğini söyleyen Batalla, geleceğin yıldız adaylarına "Penaltıyı hanginiz kullandı?" diye sordu. Eren Güler "Ben attım" yanıtını verirken, Pablo Martin Batalla genç futbolcuyu tebrik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.