Hava Durumu

"Hepimiz Recep Çetin'iz!"

Bursaspor'un Antalya kampında dün neşe tavan yaptı. Burnundan ameliyat olan ve bu nedenle koruma amaçlı bant kullanan antrenör Recep Çetin'e futbolcular sürpriz yaptı. Yeşil Beyazlılar çalışmaya burunlarında bantla çıkarken, 'hepimiz Recep Çetin'iz' diye bağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2019 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2019 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Hepimiz Recep Çetin'iz!"

TOPLANTIYA GEÇ ÇIKTILAR

Bursaspor'un Antalya kampı tüm hızıyla sürerken, Yeşil Beyazlılar'ın neşesi dün doruk noktasına ulaştı. Burnundan geçirdiği ameliyat nedeniyle kampa geç katılan teknik direktör Samet Aybaba'nın yardımcısı Recep Çetin büyük bir sürprizle karşılaştı. Ameliyattan dolayı burnunda bant bulunan Recep Çetin'e moral verme niyetinde olan futbolcular sabah toplantısına sahada olmalarına rağmen 5 dakika geç katıldı.

AYBABA PERDE ARKASINDA

Bu sırada Samet Aybaba da yardımcılarıyla oyuncuları bekledi. Futbolcular bir anda burunlarına bant takmış şekilde Recep Çetin'in karşısına çıkınca kahkaha tufanı koptu. Renkli görüntülerin yaşandığı bu dakikalarda Recep Çetin futbolculara, 'İnsanın düşmanı olmasına gerek yok böyle oyuncuları olsun yeter' sözleriyle takılırken, Samet Aybaba da sürpriz organizasyonun perde arkasında kendisinin olduğunu itiraf etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.