Hava Durumu

Her konuda anlaştı...İşte Galatasaray'ın yeni hocası

Sarı-kırmızılı kulüp adına Paris’e giden Bülent Tulun, 2006 Dünya Kupası’nda Fransa’ya final oynatan Domenech’le her konuda anlaştı. Löw ve Klinsmann için ısrarcı olan Başkan Ünal Aysal’ın kesin kararını Dünya Kupası’ndan sonra vereceği vurgulandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2014 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2014 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Her konuda anlaştı...İşte Galatasaray'ın yeni hocası

Galatasaray’da deyim yerindeyse hoca enflasyonu yaşanıyor. Joachim Löw ile Jurgen Klinsmann’a öncelik veren ancak bu teknik adamların gelme şansının az olmasını da dikkate alan sarı-kırmızılılar, B planını hazırda tutuyor.

İstanbul’a gelerek Başkan Ünal Aysal’a göreve hazır olduğunu ileten İskoç teknik adam David Moyes’tan sonra Cim-Bom’un gündemine yeni bir isim daha eklendi. Sarı-kırmızılıların listesindeki bu ismin Fransız çalıştırıcı Raymond Domenech olduğu belirlendi.

Bülent Tulun’un, Fransa Milli Takımı’na 2006 Dünya Kupası’nda final oynatan 62 yaşındaki tecrübeli hoca ile görüşmek için Paris’e gittiği öğrenildi. Tulun’un, Domenech ile masaya oturarak her konuda anlaştığı ancak kararı Başkan Ünal Aysal’ın daha sonra vereceği kaydedildi.

Alman ekolünde ısrarcı olan Başkan Aysal’ın Dünya Kupası’ndan sonra Löw ve Klinsmann’dan gelecek yanıta göre kesin kararını vereceği belirtildi. İstanbul’da bir süre teknik adam konusu ile ilgili temaslarda bulunan Aysal dün yeniden tatile çıkarken, hoca meselesinde acele edilmeyeceği ve bir süre daha bekleneceği vurgulandı.

Ancak Löw ve Klinsmann’ın gelme olasılığının kolay olmadığı biliniyor. Bu yüzden Moyes ve Domenech gibi boştaki alternatif isimlerin hazırda tutuldukları öğrenildi. Her iki teknik adamın da Galatasaray’da çalışmaya çok istekli oldukları ifade edildi. Domenech’in maliyetinin Moyes’un 3’te 1 kadar olduğu da aktarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.