Hava Durumu

Her şey Arapsaçı!

Tahtanın kapalı olmasına sebep oyunculardan Bogdan Stancu ve Bilal Kısa geri adım atmıyor. Alacaklı diğer isimlerin birçoğu ise alacaklarını avukatlara devretti. Pazarlıklar hukuk bürolarıyla sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2019 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2019 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Her şey Arapsaçı!

Yönetimin transfer tahtasını açtırdığı iddia edildi, ancak doğrulanmadı. Umut Meraş, Muhammed Şengezer ve Muhammed Emin Sarıkaya için Beşiktaş ve Başakşehir her gün fiyat düşürüyor.

HUKUK BÜROLARI DEVREDE

Sezonun başlamasına 1 haftalık süre kalırken, Bursaspor'da hâlâ büyük bir belirsizlik hakim. Bazı kaynaklar yönetimin transfer tahtasını açtırma yönünde önemli mesafe katettiğini iddia ederken, bazıları ise özellikle Bogdan Stancu ve Bilal Kısa gibi isimlerin birikmiş alacakları konusunda taviz vermediğini ve paralarını peşin istediğini söylüyor. Bazı alacaklı futbolcuların da alacağı meblağları avukatlık şirketlerine devrettikleri, görüşmelerin oyuncular yerine bu şirketlerle yürütüldüğü ortaya çıktı. Camia ise yönetimden hem kamuoyunu doyurucu açıklama hem de transfer tahtasını bir an önce açtırmasını istiyor.

OYUNCULAR DA HUZURSUZ

Transfer tahtası açılmamasına karşın yönetimin bazı futbolcularla prensip anlaşmasına vardığı da kulaktan kulağa dolaşıyor. Yönetimin TFF'den alacağı paraşüt yardımının da bayram öncesinde gelmesini beklediği ve bunu tahtayı açtırmak için kullanacağı biliniyor. Beklenilen rakamın toplamda 8 milyon TL olduğu konuşuluyor. Bu gelişmeler yaşanırken, Afyon kampına katılan ve takımdan ayrılmaları muhtemel bazı futbolcularla da sıkıntı yaşanıyor. Umut Meraş için Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki çekişme sürüyor. Siyah Beyazlılar Bursaspor'la gemileri yakan Umut'la birlikte Muhammed Şengezer'e de talip.

BEŞİKTAŞ FİYAT DÜŞÜRDÜ

Ancak Beşiktaş'ın her iki futbolcu için Bursaspor'a vermeyi önerdiği paranın toplam 8 milyon TL olduğu belirtildi. Umut'a bu arada eski teknik direktörlerden Paul Le Guen'in çalıştırdığı Le Havre resmi transfer teklifi yaptı. Muhammed Şengezer ve Muhammed Emin Sarıkaya hakkında Başakşehir ısrarını sürdürüyor. İki futbolcu için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ 9,5 milyon TL'lik teklif yaptı. Bursaspor bu rakamı az buldu. Bu iki futbolcuya ek olarak genç Emir Şenocak'ın da Başakşehir'in radarında olduğu bilgisi paylaşıldı. Ayrılmak için gün sayan Ertuğrul Ersoy'un transferinde ise yaprak kımıldamıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.