Hava Durumu

Her takımı yenebilecek güçteyiz

Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Tuncay Şanlı, her takımı yenebilecek güçte olduklarını belirterek, "İstediklerimizi ve mücadelemizi sahaya yansıtırsak kazanamayacağımız takım yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2013 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2013 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Her takımı yenebilecek güçteyiz

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda karşılaştığı Mersin İdman Yurdu'nu tek golle mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu Tuncay Şanlı, "Geçen haftaki galibiyetin önemi bu hafta daha fazlaydı. Kazanmasını bilerek sahadaydık. Çok iyi oynamadık ama çok iyi mücadele ettik. Hava da çok sıcaktı. Şuanda yolumuza emin adımlarla gidiyoruz. İyi futbol oynuyoruz ve kazanmasını biliyoruz. Üst sıralardaki yerimizi koruyup, Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Önümüzde zorlu bir Antalya maçı var. Bundan sonraki maçlarımızın hepsini kazanıp, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

"HER TAKIMI YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ"

Medical Park Antalyaspor karşılaşmasını da değerlendiren Şanlı, "Antalya önemli bir takım. Bizim kaliteli ayaklarımız, tecrübeli ayaklarımız var. İstediklerimizi ve mücadelemizi sahaya yansıtırsak kazanamayacağımız takım yok. Her takımı yenebilecek güçteyiz. Kalan maçlarımızı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

SERDAR: "ARTIK HAVAYA GİRDİK"

Yıldız oyuncu Serdar Aziz de, "Mersin İdman Yurdu ligin en alt sırasında olan bir ekip. O yüzden maça farklı bir bakış açısı gösterilebilirdi. Kolay olacağını düşünebilirlerdi ama zor oldu. Takım arkadaşlarımız iyi mücadele etti. Golü bulduk ve 1-0 galip geldik. Önemli olan 3 puanı almaktı. Böylesine sıcak havada oynamak zor. Antalya'da da zor bir maç olacak. Artık havaya girdik. Bunu devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

İBRAHİM: "MUTLU SONA ULAŞMAK İSTİYORUZ"

Tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Öztürk ise, "3 puanı almak önemliydi. İlk yarı istediklerimizi sahaya yansıtamadık. İkinci yarı biraz daha rakibi hataya zorladık ve golü bulduk. 5 final maçımız var. Bunları da en iyi şekilde geçip, mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Kolay maç yok" dedi.

FERHAT: "ANTALYA MAÇI, BÜYÜK MAÇ"

İyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade eden genç oyuncu Ferhat Kiraz, "Rakibimizin ligdeki konumu itibariyle maçın zor olacağını biliyorduk. Daha iyi oynayarak galip gelmeyi hedefliyorduk ama hava şartları bizi etkiledi. Tam istediğimiz zamanda golü bulduk. İstediğimiz oyunu sergileyemesekte iyi bir mücadele ortaya koyduk. İki hafta üst üste aldığımız galibiyetlerin ardından Antalya maçı işi koparma anlamında büyük bir maç. Ligin ilk yarısında elimizden kaçırmıştık. Haftaya daha iyi bir Bursaspor izleterek, galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.