Hava Durumu

Her yerde varız

Ertuğrul Sağlam, sadece kupada değil, Süper Final’de de iddialı olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2012 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2012 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Her yerde varız
Sağlam, "Çok yoğun tempoda çok iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Sivasspor'u geçtik şimdi sıra Belediye'de. Hem bu grubu lider bitirmek hem de Türkiye Kupası’nı müzemize götürmek istiyoruz" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sivasspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirtti. Yoğun maç temposu nedeniyle kadrodaki tüm oyunculardan yararlanmaya çalıştıklarını dile getiren Sağlam, şunları söyledi: "Hem Süper Final'de hem de Türkiye Kupası'nda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Fazla şans veremediğimiz oyuncularımız da şans bulduklarında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bizim adımıza güzel bir maç oldu. Hedefimiz sıradaki Belediye maçını da kazanarak grubu lider bitirmek. Bu maçın ardından da bizim açımızdan sezonun en önemli karşılaşmasına çıkacağız. Amacımız Fenerbahçe'yi Ankara'da yenerek kupayı kazanmak"



Şimdilik sorun yok

Sağlam, bir gazetecinin, "Ozan İpek'i oyuncu değişikliğine çağırdınız ama gelmedi. Acaba bir sorun mu var?" sorusunu, "Onları ısınmaya gönderdik. Ozan'dan sonra Musa'yı çağırdık. Şimdilik bir sıkıntı yok" yanıtını verdi.


Teknik ekibiyle sevindi

Ertuğrul Sağlam, maçın ardından taraftarla birlikte büyük sevinç yaşadı. Başarılı çalıştırıcı, teknik ekibini de alarak taraftarı selamladı.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.