Hava Durumu

Hercai dizisinin oyuncusuna büyük şok! Ödülü iptal edildi

Hercai dizisinde rol alan oyuncu Parla Şenol'un Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nden (SESAM) alacağı ödülü iptal edildi. Ünlü oyuncu ödülün iptal edilmesini, Ekrem İmamoğlu'na destek vermesine bağladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2019 19:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2019 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hercai dizisinin oyuncusuna büyük şok! Ödülü iptal edildi

Kariyerinde birbirinden farklı projelerde yer alan usta sanatçı Parla Şenol'un, Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nden (SESAM) alacağı ödülü iptal edildi.

HAKKINDA ALINAN KARARA İSYAN ETTİ

60'lı yılların küçük Yeşilçam yıldızı Parla Şenol, geçtiğimiz gün kendisi hakkında alınan bir karar nedeniyle isyan etti. Şenol, Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nden (SESAM) alacağı ödülün iptal edildiğini duyunca, iptal sebebini Ekrem İmamoğlu'na destek vermesine bağladı.

"CANLARI SAĞOLSUN"

"Her şey çok güzel olacak" diyerek İstanbul seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında Ekrem İmamoğlu'na destek vereceğini açıklayan Şenol, ödülünün iptal edilmesinin ardından şu açıklamalarda bulundu:

"Sinema Meslek Birliği, 10 gün önce bana ödül vereceğini bildirdi. Şimdi 'süre kısıtlaması' nedeniyle ödülü geri çekti. Gerekçe, süre kısıtlaması. Gerçek neden ise #HerŞeyÇokGüzelOlacak. Canları sağolsun. Halkın ödülü 57 yıldır benimle. Her yaştan izleyicinin, koşulsuz sevgisi en büyük ödülümdür."

"KİM KİME DESTEK VERMİŞ ONA BAKMAYIZ"

Bu açıklamanın ardından Sözcü'den edinilen bilgilere göre SESAM Başkan Yardımcısı Türkşen, İmamoğlu iddialarına yanıt verdi. Hakan Türkşen, açıklamasına "Geçen sene sinemamızın 104'üncü yılıydı ve 104 kişiye ödüle verdik." diyerek şu şekilde devam etti: Kim kime destek vermiş ona bakmayız: "Geçen sene konuşmalar çok uzadı, salon boşaldı. Bu sene ödül verileceklerin sayısını 105'ten önce 90'a, en son da 33'e indirdik. Samimi bulduğumuz isimleri arayıp, ödülü başka zaman vereceğimizi bildirdik. Cahit ağabey ve Parla ablayı da bu çerçevede ödül listesinden çıkardık. Kimseye ayrım yapmadık. Kim kime destek vermiş ona bakmayız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.