Hava Durumu

Herkes silahların susmasından memnun

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Herkes şiddetin ve silahların susmasından büyük bir memnuniyet duyuyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2013 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2013 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Herkes silahların susmasından memnun

Özel uçakla Siirt'e gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı, Siirt Havaalanı'nda Vali Ahmet Aydın ve diğer yetkililer karşıladı.

Havaalanından valiliğe geçerek Vali Aydın'ı makamında ziyaret eden Arınç, burada yaptığı açıklamada, Siirt'in tarihte çok önemli işler başardığını ve büyük hizmetler yaptığını ifade etti.

Çözüm sürecine de değinen Bülent Arınç, şöyle konuştu: "Son günlerde yaşadığımız bu çözüm sürecinin de memleketimizde çok hoş karşılandığını söylemeliyim. Ben her yere gidiyorum, herkesi dinlemeye çalışıyorum, herkesi anlamaya çalışıyorum. Yani silahların susmasının, kan dökülmesinin önlenmesinin ve bu çekilme sürecinin başlamasının milletimizi 7'den 70'e ne kadar mutlu ettiğini görüyorum. Bu Siirtimiz için de böyledir, Şemdinlimiz için, İstanbul, Bursa için de böyledir.

Herkes şiddetin ve silahların susmasından büyük bir memnuniyet duyuyor. Dolayısıyla Siirt, esasen bir barış kenti olarak, bu çözüm sürecini en iyi anlayacak, en çok destek olacak şehirlerimizden birisidir.

Benim buradan aldığım intiba da, hamdolsun çözüm sürecine en büyük destek veren illerimizden birisinin Siirt olduğu gerçeğidir. İnşallah Allah sonunu hayretsin, sonuna kadar güzel gitsin."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.