Hava Durumu

Herkesi yenebiliriz

Türkiye Basketbol Ligi'nde son bölümüne yaklaşılırken TOFAŞ Başantrenörü Ilias Zouros her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 06:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 06:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Herkesi yenebiliriz
Önlerinde kazanılmayı bekleyen 7 maçın olduğunu söyleyen Ilias Zouros, “Elimizden gelenin en iyisini yapmak için her maç yüzde 200 orada olacağız. Ligimiz birçok sürprize açık. Bunu özellikle bu hafta gördük. Anadolu Efes üst üste alt sıralarda bulunan takımlara kaybetti. Bu hafta rakibimiz olan Darüşşafaka Doğuş da NSK Eskişehir Basket'e kaybetti. Bu da gösteriyor ki herkes herkesi yenebilecek güce sahip” dedi. Takıma en son katılan Jamont Gordon hakkında da konuşan Zouros, Amerikalı oyuncunun her gün daha fazla fiziksel gelişme kaydettiğini belirtti. 

TARAFTARI BEKLİYORUZ

Takımda bulunan her oyuncunun her an oyuna girecekmiş gibi hazır olması gerektiğine değinen Ilias Zouros, rakibe göre oyuncularını sahaya sürüp en iyi performansı almayı hedeflediğini söyledi. Beşiktaş Integral Forex maçında Erol Can'ın galibiyette önemli bir rol aldığını belirten tecrübeli koç, “Her oyuncuya güveniyorum” dedi. Son olarak taraftara da seslenen Zouros, “Taraftarımız bizim itici gücümüz. Onlar olmadan başarılı olmamız mümkün değil. İçeride oynayacağımız 4 maça da bekliyoruz” ifadesini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.