Hava Durumu

"Herkesin otoriteyi bilmesi önemli"

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez önümüzdeki yıl teknik kadronun içinde yer alacağı açıklanan Pablo Batalla hakkında konuştu. Üzülmez, "Başkan, hangi anlamda görev vermeyi düşünüyor, bunu bilmiyorum. Ama otoriteyi herkesin bilmesi önemli." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2020 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2020 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Herkesin otoriteyi  bilmesi önemli"

BAŞKANLA KONUŞMADIM

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, başkan Mesut Mestan'ın 'Pablo Martin Batalla önümüzdeki yıl teknik kadromuzda olacak." Açıklamasına değindi. Kendisine bu konuda bir bilgi verilmediğini belirten Üzülmez, "Batalla, kariyeri yüksek bir oyuncu. Başkanın öyle bir açıklaması oldu. Ancak şu anda bu konuyu Mesut Başkan ile konuşmadım. Batalla, Bursaspor'da oynarken, takıma büyük katkılar sağlamış ve taraftarın da sevdiği bir oyuncu. Başkan, hangi anlamda görev vermeyi düşünüyor bunu bilmiyorum. Ama otoriteyi herkesin bilmesi önemli." dedi.

SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Açıklamalarına, "Benim şu an yoğunlaştığım konu, kalan maçlarda Bursaspor'u şampiyon yaparak üst lige çıkarmak." sözleriyle devam eden Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez antrenmanlara başlamak için federasyonun belirleyeceği tarihi beklediklerini söyledi. İbrahim Üzülmez, "Sağlık her şeyden önemli. Nasıl oynanır? Bazen takımları anlamıyorum. Az vaka varken 'ertelensin' dedik. Şimdi neler söylüyoruz? Net tarih var mı? Takımlar öz eleştiri yapacak. Çok sayıda hastamız varken antrenmanlara başlanmasına anlam veremiyorum. Zaten Türkiye Futbol Federasyonu tarih verdiği zaman her şey netleşir. Bekleyip göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.