Hava Durumu

Heyecan başlıyor

Organizasyon öncesi konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Centilmence ve dostça mücadeleler bekliyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Heyecan başlıyor

Sporun yeni merkezi Yıldırım hedefiyle sportif etkinliklerini sürdüren Yıldırım Belediyesi'nin ikinci kez düzenleyeceği Başkanlık Kupası'nda heyecan 2 Mayıs'ta başlıyor. Turnuvada bu yıl 2005, 2006 ve 2007 doğumlu öğrencilerin oluştuduğu 31 ilk ve ortaokul takımı şampiyonluk mücadelesi verecek. 10 grupta 58 mücadelenin yapılacağı organizasyonda karşılaşmalar, Yıldırım Belediyesi Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Yıldırım Belediyesi 2. Başkanlık Kupası'nda final maçı ise 24 Mayıs'ta oynanacak.

'SPORA ÖZENDİRİYORUZ'

Öğrencilerin ders dışında böyle sportif etkinliklere katılarak kendilerine güvenlerinin artacağını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Bu yıl 31 ilk ve ortaokul takımı olmak üzere 10 grupta 58 mücadele yapılacak. Katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Centilmence ve dostça mücadeleler bekliyorum. Biz Yıldırım Belediyesi olarak sportif başarıları sürekli ödüllendirerek, gençlerimizi spora özendiriyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.