Hava Durumu

Heyecan dorukta

A Grubu'nda Kurtuluş ile Emek'in ardından Yenice ve Keles'in play-off savaşı sürerken B Grubu'nda ise Elmasbahçe ile Erdemli'den biri Yenişehir ve Kestel ile birlikte play-off'a kalacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Heyecan dorukta

Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak isteyen takımların 2 grupta mücadele ettiği Süper Amatör Küme'de artık normal sezonun sonuna gelindi. A Grubu'nda yıllardır yer alan ve son 5 sezon play-off oynama başarısı gösteren İznikspor, güçlü Kurtuluşspor'a deplasmanda 3-2 yenilerek ligde havlu attı ve bu sezonun hayal kırıklığı oldu. İnegöl ekibi Kurtuluş ise bu galibiyetle ilk 3'ü garantiledi. Geçen sezon ilk kez mücadele ettiği Süper Küme'de play-off biletini son maçta yitiren Emekspor, bu sezon işi sıkı tutarak bitime 1 hafta kala işi garantiledi. Son hafta oynanacak maçlara göre A Grubu'ndan Yenicespor ya Keles Gençlik adını play-off'a yazdıracak son takım olacak.

ELMAS FIRSATI TEPMEZ

Ancak rakibinden 1 adım önde olan Yenice deplasmanda 1326 Pınarbaşı'nı yenerek 3. biletin sahibi olur. B Grubu'nda ise hem üstte hem de altta savaş sürüyor. Bu sezon antrenör Selçuk Serbest ile çok üstün bir performans sergileyen Yenişehir Belediyesi ile geçen sezon BAL'dan düşen kadrosunu koruyan Kestel Belediye, 21. hafta maçlarıyla play-off'u garantiledi. Çok uzun süre lider olan Erdemli son haftalarda düşüş yaşayınca Elmasbahçe fırsatı yakaladı ve son hafta büyük ihtimalle Demirtaş'ı yenerek 3. biletin sahibi olacak. Küme düşme hattında ise Fethiye'nin kazanmaktan başka şansı yok. (Tolga ÖZTAŞ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.