Hava Durumu

Hidayet'in maaşı belli oldu

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Erdoğan'ın Başdanışmanlığına atanan Hidayet Türkoğlu'nun aylık maaşının 60 bin TL olduğu yönündeki iddiayı yalanladı. Türkoğlu'nun aylık maaşı 9 bin TL olacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hidayet'in maaşı belli oldu
Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, eski milli basketbolcu ve  TürkiyeBasketbol Federasyonu (TBF) Üst Yöneticisi (CEO)  Hidayet Türkoğlu'nu Başdanışmanlığına atadı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları,  Hidayet Türkoğlu'nun aylık maaşının 60 bin TL olduğu yönündeki iddiayı yalanladı.

9 BİN TL MAAŞ ALACAK

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, sosyal medya başta olmak üzere bazı yayın organlarında ortaya atılan söz konusu iddianın hiçbir mesneti bulunmadığını, tam bir tezvirat olduğunu belirtti.  Türkoğlu'nun aylık maaşının diğer başdanışmanları gibi yaklaşık 9 bin TL olduğu vurgulandı.

15 YIL AMERİKAN BASKETBOL LİGİ'NDE OYNADI

15 yıl NBA'de forma giyen  Türkoğlu, Efes Pilsen A takımında 5 yıl oynadıktan sonra 2000'de NBA'e gitti. Sacramento Kings, San Antonio Spurs, Orlando Magic, Toronto Raptors, Phoenix Suns ve Los Angeles Clippers takımlarında forma giyen Türkoğlu, A Milli Takım ile 2001'de Avrupa, 2010'da ise dünya ikincilikleri yaşadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.