Hava Durumu

Hırsızı nefes alıp vermesi yakalattı!

Bursa'da hırsızlık yapmak için bir üniversitenin inşaatına girdiği ileri sürülen zanlı, polisi karşısında görünce, "Uyumaya girmiştim" dedi. Saklandığı çuvalın altında hızlı nefes alıp verdiği için yakalanan sabıkalı zanlı gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2012 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2012 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hırsızı nefes alıp vermesi yakalattı!
Bursa İl Özel İdaresi'nin güvenlik görevlileri, saat 02.00 sıralarında Yıldırım ilçesinde bulunan Osmangazi Üniversitesi Kampüsü inşaatından sesler geldiğini duyunca polise ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, inşaat halindeki kampüste titiz bir çalışma başlattı. İnşaatın etrafını saran polis, binaların içinde hırsızı aramaya başladı.


ÇUVALIN ALTINA SAKLANIRKEN YAKALANDI

Aramayı çemberi daraltarak yapan polis, inşaattın atık bölümündeki çuvalların altına gizlenen bir şahsı tespit etti. Çuvalların altında polis ekiplerinden saklanmaya çalışan şüpheliyi, korkudan hızlı nefes alıp vermesi ele verdi. Kelepçelenerek polis merkezine götürülen şahsın inşaatın içerisine attığı tornavida ve pense de bulundu.
Değişik suçlardan sabıkalı olduğu öğrenilen şüpheli M.E.'nin (22), sağlık raporu için hastaneye götürülürken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına küfürler savurdu. İnşaata uyumak için girdiğini söylediği belirtilen zanlının emniyetteki ifadesi devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.