Hava Durumu

Hırsızlar önce kameraya, sonra polise yakalandı

Bingöl'de bir markete giren hırsızlar önce güvenlik kamerasına ardından da polise yakalandı. Açamadığı çekmeceyi söküp çalan ve yakalanan 1'i kadın 4 hırsız tutuklandı

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2017 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2017 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hırsızlar önce kameraya, sonra polise yakalandı

Olay, Solhan ilçesinde bir markette meydana geldi. Gece saat 03.00 sıralarında ilçede bulunan bir markete giren hırsızlar sigara ile kadın pedi ve çekmecede bulunan paraları çaldı. Yaklaşık 20 bin liralık hırsızlık yapan şüphelilerin o anı ise marketin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kameraya yansıyan görüntülerde, kapşonla yüzünü kapatıp, eldiven takan hırsızlardan 2'si, sigara ve paraların olduğu kasa bölümüne geçti. Hırsızlardan biri reyonda bulunan sigaraları kutuya doldururken bir diğeri ise, para çekmecesini açmaya çalıştı. Uzun süre para çekmecesini açamayan şahıs, daha sonra çekmeceyi yerinden söktü. Market içindeki şahıslar 2 reyonda bulunan sigaraları kutuya doldururken, söktüğü çekmeceyi de sigaraların olduğu kutuya koyarak hırsızlığı gerçekleştirmeleri kameraya yansıdı.

Sabah marketi açmaya gelen iş yeri sahibi E.E., soyulduğunu anlayınca hemen polise haber verdi. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, hırsızlığı gerçekleştiren 2 şüpheli ile onlara gözcülük ve yardım eden 2 kişi daha olmak üzere 4 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.