Hava Durumu

Hırsızlık çetesinin sonunu 'terlik' getirdi!

Esenyurt'ta şüphe üzerine durdurulmaya çalışılan araç kaçınca kovalamaca ile durduruldu. Araçta bulunan bir terliğin hırsızlık olayında kullanıldığı belirlenince hırsızlık çetesi üyeleri gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2019 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2019 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hırsızlık çetesinin sonunu 'terlik' getirdi!

Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelendikleri bir aracı durdurmak istedi. Araçtakilere dur ihtarında bulunuldu. Araçtakiler kaçmaya başladı. Polis ekipleri, aracı kovalamaca ile durdurdu. Araçta yapılan incelemede 2 adet kapüşon ve bir terlik buldu.

Araçta bulunan terlik, Esenyurt'ta bir evden hırsızlık olayını gerçekleştiren hırsızın ayağındaki ile aynıydı. Polis bu bilgi üzerine araçta bulunan Serdar D., Resul Ö., Fikri M., Mustafa D. ve Ahmet Can G'yi gözaltına aldı. Terlikten yola çıkan polis araçta bulunan Resul Ö ve Fikri M'nin hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini belirledi.

Araçta bulunan Mustafa D. ve Serdar D'nin yoklama kaçağı oldukları, Ahmet Can G'nin de hırsızlıktan arandığı tespit edildi. Mustafa D. ve Ahmet Can G., sorgularının ardından savcılık talimatıyla serbest kalırken, Fikri M., Serdar D ve Resul Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.