Hava Durumu

Hizmetlerimiz birilerini rahatsız ediyor

Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz, yaptıkları hizmetlerin birilerini rahatsız ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2013 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2013 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hizmetlerimiz birilerini rahatsız ediyor

Belediye başkanlığı makam aracının otoparkta kurşunlanmasının ardından CHP Gemlik İlçe Başkanı Uğur Sertaslan tarafından ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu ifade eden Yılmaz, ”Gerek hukuk mesleğini ifa ederken, gerekse iki yılı aşkın görev suresince hukuk dışı hiçbir işimiz olmamıştır. Aynı şekilde başkan vekilliği seçim süreçlerinde de hukuk dışı hiçbir teşebbüsümüz olmamıştır. Hiç kimseye Gemlik'e hizmetten başka taahhüdümüz olmamıştır. Hiç kimseyi bir başkasını ikna etmek ya da korumak için görevlendirmiş değiliz. Hukuk devletinde yasıyoruz. Çok şükür devletimizin polisi, jandarması ve adliyesi mevcut. Her kim kendisini güvende hissetmiyorsa, devletin ilgili makamlarına müracaat eder, devletimiz de gerekli tedbirleri alır” dedi.

Yılmaz şunları söyledi: “Seçimlerde bize oy verenler, hizmetlerimizi görerek oy vermişlerdir. Seçimde bize oy veren meclis üyesinin seçildiği Kurşunlu’ya CHP döneminde bir çivi çakılmamışken, bizim dönemimizde 40’dan fazla sokağın taş parkesi yapıldı. Kurşunlu sahilinde 7 metre yüksekliğinde ve 200 metre uzunluğunda taş duvar, sahil düzenlemesi, çocuk parkları yapıldı.

Kurşunlu gençlerinin heyecanla beklediği spor tesisleri bitmek üzere. Yine Kurşunlu sahil çevre yolu çalışmaları tarafımızdan yapılıyor. Aynı hizmet yağmuru Umurbey, Küçükkumla ve Gemlik merkezde de gerçekleştirildi. Her meclis üyesi seçildiği mahallesine hizmet götürmek ister. Bizler de hizmet sözü vererek meclis üyelerinden destek istedik.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır dedik. Desteği alarak hizmetleri yağdırdık. Her adımını çıkar karşılığı atan bazı siyasiler ve kalemşörlar, körlerin dolma yediği gibi bizleri de kendileri gibi sanmaktadır. Emin ellerde 26 ayda değişen ve gelişen Gemlik’te hizmetlerimiz bazı muhalif partileri ve basın ahlakından yoksun bir kısım sözüm ona basın erbabını rahatsız etmektedir.

Nezaketten yoksun demeç ve beyanlarıyla bizleri de kendi seviyelerine çekmeğe çalışmakta ve sağduyulu halkımızın şahsımıza ve partimize olan teveccühüne gölge düşürmek istemekteler. Ancak şunu bilsinler ki, asla onların seviyelerine inmeyeceğiz. Siyaseti çıkar kapısı, partililere adrese teslim ihale makamı ve koltuk mücadelesi olarak gören zihniyetin, Gemlik'te asrın yolsuzluklarını akıl almaz yöntemlerle nasıl gerçekleştirdiğini hepimiz biliyoruz.

CHP zihniyeti Gemlik’teki yolsuzluklarını unutturmak istiyor. Gemlik Belediyesi’nin makine parkında değeri 600 bin TL’yi geçmeyen ikinci el iş makineleri ve otomobillere hayali tamir bedeli olarak 2 bin TL (eski para ile 2 trilyon) hortumlandığını, eski Terme kaplıca binasının 2 ayrı zamanda 2 ayrı bedelle hayali yıkım parası ödediklerini, birçok ihaleye fesat karıştırarak partili yandaşlara nasıl ihale ve ulufe dağıttıklarını, Gemlik halkının çarçur edilen paralarının eğlence mekanlarında ve alışveriş merkezlerinde hangi siyasilere gittiğini, evine ekmek parası götürmek için çaba veren gariban memur ve işçileri çirkin emellerine alet ederek yüzlerce memur ve işçiyi mahkeme kapılarında süründürdükleri Bursa ağır ceza mahkemelerinde devam eden ve sayısı 1o’un üzerinde dava ve bir kısmı da halen devam eden soruşturma dosyalarına konu olmuştur”.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.