Hava Durumu

Hocam bizi bırakma

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ani istifasının ardından Yeşil Beyaz’a gönül verenler tesislere giderek uzun süre tezahüratta bulundu ve genç teknik adama destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2013 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2013 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hocam bizi bırakma

Ertuğrul Sağlam'ın istifasını yönetime sunmasının ardından Bursaspor taraftarı Özlüce Tesisleri'ne akın etti. Tesisin önünde sloganlar atan ve 'Ertuğrul Sağlam bizi bırakma' diye seslenen Yeşil Beyaz sevdalıları, uzun süre açıklama bekledi. İlk önce Sağlam'ı çağıran Bursasporlu taraftarlar, kulüp yetkililerinin 'Ertuğrul Sağlam tesiste değil' açıklamasının ardından bir yönetici ya da kaptan Ömer Erdoğan'ın gelmesini istediler. Ertuğrul Sağlam lehine tezahüratta bulunmaya devam eden Yeşil Beyazlılar, ısrarlı bekleyişlerini sürdürdüler.
 

O DEĞİL, YÖNETİM GİTSİN
Bunun üzerine Sağlam'ın yardımcısı Mutlu Topçu Özlüce Tesisleri'nin girişinde bekleyen taraftarlarla görüşmek için dışarı çıktı. Kısa bir görüşme yapan Topçu; “Şu anda burada kimse yok. Yarın (bugün) saat 13.00'te Ertuğrul Sağlam bir açıklama yapacak” dedi. Taraftarlar Ertuğrul Sağlam'ın istifa kararıyla ilgili; “Biz istifa etmesini istemedik. Bütün suçlu yönetim. Ertuğrul Sağlam'ın istediği transferler yapılmadı ve durum bu noktaya geldi. Gitmesini istemiyoruz ancak verdiği karara da saygılıyız” dediler. Yaklaşık 500 kadar taraftar, 'Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam', 'Ertuğrul Sağlam bizi bırakma' tezahüratları yaparak tesislerden ayrıldılar. n Emrah GÜLER
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.