Hava Durumu

Hocamız uyarmıştı

Bursasporlu futbolcu Gökçek Vederson, Akhisar Belediyespor önünde çok önemli iki puan kaybettiklerini ancak kalan 3 haftada 9 puan alarak Avrupa kupalarına yeniden katılacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2013 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2013 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hocamız uyarmıştı

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın maç toplantılarında kendilerini sık sık uyardığını belirten Vederson, "Hocamız çok zor bir maçın bizi beklediğini söylemişti. Maalesef ilk golü yedik ve maçı çevirmek zor oldu. Genelde iyi oynadık. İyi de işler yaptık ama ikinci golü atamadık" diye konuştu.

Avrupa Bursaspor’u konuşacak

Bursaspor'un İngiliz stoperi Anton Ferdinand, yedek beklemeyi sevmediğini belirterek, "Kendi takımım sahada oynadığı zaman yedek kulübesinde olduğum anlarda çok gergin oluyorum" dedi. Bursaspor Dergisi'ne röportaj veren Ferdinand, "İlk geldiğim zaman Bursaspor'un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu gördüm. Taraftarın ilgisi mükemmel  düzeyde. Bursaspor, Avrupa futbolunda ilerleyen dönemlerde adından söz ettirecektir" şeklinde konuştu.

Rakip Manisa

Bursaspor A2 Takımı bugün Manisaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil Beyazlıların deplasmanda yapacağı bu mücadele saat 14.00'te başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.