Hava Durumu

'Hostes olmak istiyordu'

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıda yaşamını yitiren 28 yaşındaki Gülşen Bahadır'ın cenazesi toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 21:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Hostes olmak istiyordu'
Terör saldırısında hayatını kaybeden yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) personeli Bahadır'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, Bakırköy'deki Yenimahalle Camisine getirildi. Bahadır'ın babası emekli polis memuru Nuri Bahadır, taziyeleri kabul ederken, annesi Fahriye Bahadır zaman zaman fenalık geçirdi.  Bahadır'ın yakınlarının sarılarak gözyaşı döktüğü tabutunun başında, dedesi de tören boyunca sandalyede oturdu.       
       
Cenaze namazına Bahadır'ın ailesi, iş arkadaşlarının yanı sıra Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bahadır'ın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığında defnedildi.

\"\"

'HOSTES OLMAK İSTİYORDU'

Bakırköy doğumlu Gülşen Bahadır'ın ilköğrenimini Bakırköy İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik AnadoluLisesi'nde eğitimini sürdürdüğü, üniversitedeki bilgisayar eğitiminin ardından yaklaşık 4 yıldır, havalimanında yer hizmetlerinde çalıştığı ve hostes olmak istediği belirtildi. Emekli polis memuru Nuri ve ev hanımı Fahriye Bahadır'ın tek çocuğu olan Gülşen'in dün mesaisinin ardından servise gitmek üzereyken terör saldırısında hayatını kaybettiği öğrenildi.

\"\"

KAHREDEN MESAJ

Gülşen Bahadır, sosyal medya hesabından bir hafta önce paylaştığı yazıda, "Savaşmıyorum, direniyorum, seviyorum" diye yazmıştı. Bahadır takipçileriyle paylaştığı uzun yazısında, "Hayatım boyunca hiç savaşmadım ben ama hiç. Ne istediklerimi almak için, ne kendim için, ne sevdiklerim için, ne hayatın bana vermedikleri için, ne de haksılığa uğradığım için. Gücüm olmadığından değil tercih etmediğimden. Ben tercihimi direnmekten yana kullandım çünkü savaşın hiç bir getirisi olmadığna inanıyorum.Savaşta kazanan yok sadece kaybedilenler var, geride kalıp hatırlanan tek şey onlar hep bunu gördüm" diye yazdı.

\"\"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.