Hava Durumu

Huawei masaüstü bilgisayar işine giriyor

Teknoloji devi Huawei masaüstü bilgisayar üretmeye başlıyor. İşte markanın bilgisayarlarının özellikleri.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2020 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2020 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Huawei masaüstü bilgisayar işine giriyor

Cep telefonu, akıllı saat ve kulaklık derken Huawei şimdi de masaüstü bilgisayar üretmeye başlıyor. Markanın devlet ve şirketler için geliştirdiği ve şimdilik son kullanıcıya satılmayacak olan bilgisayarları Çin merkezli sosyal medya sitesi Weibo'da ortaya çıktı.

Huawei masaüstü bilgisayar işine giriyor

24 çekirdekli Kunpeng platformunda çalışacak olan bilgisayarların görünümü daha çok kurumsal cihazları andırıyor. Çin'de kullanılan UOS işletim sistemi ile çalışacak olan bilgisayarlarda 8 GB RAM ve 512 GB SSD depolama alanı bulunacak. Huawei marka bilgisayarda AMD Radeon 520 grafik kartı bulunacak. Bilgisayarlar sadece bu ekran kartı ile çalışacak ve işlemcileri de değiştirilemeyecek ya da sökülemeyecek.

Bilgisayarların ön yüzünde 3 adet USB Tip A, 1 adet USB Tip C bağlantısı, bir kulaklık girişi, arka yüzünde ise 4 adet USB Tip A, ethernet girişi ve VGA bağlantısı yer alacak.

Sızan bilgilere göre bilgisayarın fiyatı ise 7500 Yuan olacak. Bu rakam TL olarak yaklaşık olarak 7800 TL'ye karşılık geliyor. Bu konfigürasyonun dışında farklı seçenekler olup olmadığı ise şimdilik bilinmiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.