Hava Durumu

Hücre evinden tünel çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekipleri terör örgütü DHKP-C'nin eylem ve faaliyetlerini deşifre etmeye yönelik olarak sürdürdüğü çalışmalarda, örgütün sözde gençlik yapılanması olan "Gençlik Federasyonu'na" ait 3 adrese baskın düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2017 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2017 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hücre evinden tünel çıktı

Örgüt elemanları tarafından hücre evi olarak faaliyet veren adreslere geçtiğimiz operasyon düzenledi. Sarıyer'de operasyon düzenlenen adreslerden birinde yapılan incelemede, ev görünümündeki hücresinden ormanlık alana açılan bir tünel keşfedildi.

15-20 metre boyunda olan ve örgüt elemanları tarafından, adrese yapılacak muhtemel polis baskınlarında kaçış olarak kullanılacağı tahmin edilen tünelin yapımının henüz bitmediği tespit edildi.

Geçtiğimiz Cuma günü sabaha karşı basılan ve örgüt mensubuna rastlanmayan örgüt evinin altındaki tüneli incelemelerin ardından beton dökerek kapatan TEM ekipleri, devam ettirdikleri operasyonlar kapsamında örgüt üyesi olup, örgütsel faaliyetlerde bulundukları belirlenen M.Ö ve B.Ö isimli şahısları başka adreslerde yakalayarak gözaltına aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.