Hava Durumu

Hugh Jackman'a sosyal medya tepkisi! 'Hem hastasın...'

Avustralyalı yıldız Hugh Jackman, İstanbul’daki gösterilerine sağlık sorunları nedeniyle çıkamayacağını duyurdu. Ancak sosyal medyada şovun yeterli miktarda bilet satılmadığı için iptal edildiği öne sürüldü. İddiaya Zorlu yönetiminden jet yanıt geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2015 07:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2015 07:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hugh Jackman'a sosyal medya tepkisi! 'Hem hastasın...'
“AN Evening with Hugh Jackman” adlı şovuyla turneye çıkan Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman, İstanbul’daki dört gösteriden ilkini 17 Mart’ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahneledi. Jackman, 18, 19 ve 20 Mart’taki gösterilerini ise “ses tellerinde başlayan kanamanın ilerlemesi” nedeniyle iptal ettiğini duyurdu. Jackman’ın sağlıkdurumunu takip eden Doç. Dr. İsmail Koçak da sanatçının ABD’deki doktoru Gwen Korovin ile yaptıkları istişare sonucunda bu kararı almak zorunda kaldıklarını belirtti.

Ancak açıklamalara rağmen sosyal medyada biletlerin yüksek ücretleri nedeniyle satılamadığı ve gösterilerin bu nedenle iptal edildiği öne sürüldü. Zorlu yönetimi ise iddiayı kesin bir dille yalanladı. Zorlu Performans Sanatları Merkezi Genel Müdürü Murat Abbas, şöyle konuştu: “Bilet satışı yapılamadığı yönündeki yorumların asılsız olduğunu belirtmek isterim. İptal olan gösteriler de ilk gece gibi doluydu. Hatta ikinci gün için 2 bin kişilik salonda 1900 kişilik bilet satıldı. Şu an sanatçının menajeriyle görüşmelerimiz sürüyor. İptal edilen gösterilerin yerine yeni tarihleri belirlemeye çalışıyoruz.”

SON ANA KADAR ÇIKMAK İSTEDİ

Murat Abbas, Hugh Jackman’ın son ana kadar sahneye çıkmayı düşündüğünü açıkladı: “Sağlık durumu, gösterinin hemen öncesine kadar doktoru tarafından takip edilmiştir. Sanatçının son dakikaya kadar sahneye çıkma isteği nedeniyle, bu kritik karar gösteriden kısa bir süre önce alınmak zorunda kalınmıştır.” Abbas, yaşanan maddi zarar hakkında ise şu bilgiyi verdi: “Zorlu Performans Sanatları Merkezi olarak elbette finansal zararımız oldu. Fakat şu anda önceliğimiz bu değil, sanatçımızın sağlığına kavuşması ve bilet alan izleyicilerimizle temasa geçilmesi.”

Neden Boğaz turuna çıktı

Önceki akşam Hugh Jackman’ı izlemeye giden ünlü isimler Berna Laçin, Ebru Akel, Zeynep Üstünel ve Ahmet Bayer, gösterinin iptal edildiğini duyunca hayal kırıklığı yaşadı. Berna Laçin, tepkisini “Madem hastaydı neden bu soğukta Boğaz turuna çıkmış gün içerisinde. Bizim havalar adamı böyle çarpar” sözleriyle dile getirdi.

25 dolarlık odadan 25 bin dolarlık süite

Hugh Jackman, 19 yıl önceki ilk İstanbul ziyaretinde geceliği 25 dolar olan bir otelde kaldığını açıklamıştı. Ünlü aktör, bu kez gösterisinin sponsorlarından Raffles Hotel’in süitinde konaklıyor. Jackman’ın eşi Deborra-Lee Furness ve kızı Ava Eliot’la birlikte kaldığı süitin geceliği ise 25 bin dolar. Yarın sabah Amerika’ya dönmesi planlanan Jackman’lar, İstanbul’da bir süre daha kalmak istedikleri için uçak biletini akşam saatlerine aldırdı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.