Hava Durumu

Hukukçular Mudanya'da buluştu

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin 1975 yılı mezunları, Bursa’ya düzenledikleri 4 günlük gezi çerçevesinde Mudanya’da Mütareke Müze Evi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2012 22:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2012 22:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hukukçular Mudanya'da buluştu

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk’ün ev sahipliği yaptığı geziye, aralarında Yargıtay, Danıştay ve Sayıştay üyeleri, ağır ceza reisleri, avukatlar, noterler ve emekli hakim ve savcıların bulunduğu 120 kişilik grup Mütareke Evi’nde tarihi soludu.
Mezunlar arasında bulunan askeri savcı Turgut Özbek, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin 1975 mezunlarıyla her yıl geleneksel olarak biraya geldiklerini belirterek, bu sene 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’na denk gelen buluşmayı Bursa’da gerçekleştirdiklerini söyledi. Bursa’nın tarihi ve tabii güzellerini keşfettiklerini kaydeden Özbek, gelecek sene dönem toplantılarının buluşma yeri olarak Antalya ya da Edirne’yi planladıklarını belirtti.

Mudanya Belediyesi tarafından çeşitli hediyelerin takdim edildiği hukukçular, müze ziyaretinin ardından Tirilye beldesine geçti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.