Hava Durumu

Hükümetten çok sert tepki: Skandal, rezalet...

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, NATO'da yaşanan skandala ilişkin konuştu: "NATO'nun yaptığı alçaklık skandal ve rezalettir. Şu ana kadar NATO da dünya da böyle bir skandal görmedi. Geçmişte yedi düvel nasıl Atatürk ve arkadaşlarını yenmeyi başaramadıysa bugün de Erdoğan'ı yenmeyi ve yok etmeyi başaramayacaklar."

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2017 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2017 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hükümetten çok sert tepki: Skandal, rezalet...

Hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ'ın açıklamaları şöyle: "NATO'nun yaptığı alçaklık skandal ve rezalettir. Şu ana kadar NATO da dünya da böyle bir skandal görmedi. Geçmişte yedi düvel nasıl Atatürk ve arkadaşlarını yenmeyi başaramadıysa bugün de Erdoğan'ı yenmeyi ve yok etmeyi başaramayacaklar. NATO Genel Sekreteri'nin özür dilemesi önemli ama NATO'yu yönetenlerin sorumluğu olduğu belli. Bu alçaklığı yapanları şiddetle ve nefretle kınıyoruz."

BİR TEPKİ DE AKDAĞ'DAN

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Norveç'te gerçekleştirilen NATO tatbikatındaki skandala ilişkin, "Türkiye Cumhuriyeti, bizzat Cumhurbaşkanı'nın ağzından derhal gereken reaksiyonu göstermiş ve yapılan yanlıştan da hemen dönülmüştür. Gerekli özürler yapılmıştır. Yapılan yanlışın müsebbiplerine gerekli cezalar derhal tahakkuk ettirilmiştir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.