Hava Durumu

Hükümetten ilk Zarrab açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Reza Zarrab'ın tanık olduğu davayla ilgili olarak "Zarrab baskıyla iftiracı haline geldi." dedi

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2017 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2017 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hükümetten ilk Zarrab açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akrabalarıyla ilgili iddialarda bulunan CHPlideri Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle yüklenen Bozdağ, ABD'de yargılanan Zarrab'la ilgili de "baskıyla iftiracı haline geldi." dedi.

"ZARRAB BASKI İLE İFTİRACI HALİNE GELDİ"

ABD'de Zarrab (Rıza Sarraf) ile ilgili bir dava başlıyor. Zarrab baskı ile iftiracı haline geldi. ABD, New York'ta bir tiyatro ortaya konuyor. Eş zamanlı bir şekilde Türkiye'de ana muhalefet lideri Cumhurbaşkanı'nı, yakınlarını, ailesini karalayan iftira kampanyası başlattı. Bir yandan New York'ta bir parçası sürüyor, Türkiye'deki ayağı da sayın genel başkan yürütüyor. İkisinin de hedefinde Türkiye var. İkisinin de hedefinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. kisinin hedefi de Türkiye, Cumhurbaşkanı ve hükümetimiz var. Kılıçdaroğlu gibi kukla bir lider istiyorlar. Şu anda Türkiye çıkarlarının aleyhine en büyük icraatı CHP'nin Genel Başkanı yapıyor. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin ulusal güvenlik sorunu haline geldi.

Bir dava düşünün yargılanan hakim FETÖ'nün organizasyonuna katılmış. Raportör bahsediyor, raporları götürenler, hem CHP'li milletvekili hem de bir başka bürokrat. Bunlar da FETÖ'cü oldukları iddia edilen kişiler. Tanık olarak dinliyor birisi, o da FETÖ'cü. Yargılayan FETÖ'nün organizasyonuna katılan hakim.

Gözde olan gözden düşürülebilir ama kalpte olan kalpten düşürülemez. Tayyip Erdoğan, Türk milletinin kalbinde sevgi ve saygı kazanmış Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük siyasi liderlerinden birisidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.