Hava Durumu

Hükümetten Muharrem İnce'ye 'apolet' cevabı

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli , Korgeneral İsmail Metin Temel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini alkışlaması üzerine Muharrem İnce'nin söylediği sözlere sert tepki gösterdi

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2018 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2018 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hükümetten Muharrem İnce'ye 'apolet' cevabı

Bakan Nurettin Canikli açıklamasında "Korgeneral İsmail Metin Temel'in apoletleri, bölgedeki teröristleri etkisiz hale getirmesinin nişanesidir ve bu apoletler milletimiz tarafından takılmıştır. Sizin bu apoletleri sökmeye gücünüz yetmez. Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve onun komutanının apoletlerine dil uzatmak sizin haddiniz değildir. Korgeneral Temel, Türkiye'nin toprak bütünlüğünü tehdit eden ve masum insanlarımızı katleden teröristleri Afrin'de etkisiz hale getiren kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizi savaş alanında yöneten kahraman bir komutandır" ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE NE DEMİŞTİ?

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce , Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını alkışlayan generali, 30 Ağustos'ta emekli edeceğini söyledi. İnce, "Türk ordusunun generali misin, Ak Parti'nin il başkanı mısın? Herkes haddini bilecek, herkes kurallara uyacak. Herkes anayasaya, yasaya uyacak. Bir general öyle bir şey yapamaz. Onun apoletlerini sökeceğim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.