Hava Durumu

Hülya Avşar'dan Bursa'da şov

PodyumTenis Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen ve 1 Temmuz'da start alan "Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası"nın kapanışını Hülya Avşar yaptı. Avşar, gösteri maçında Ece Uyanıklar'la mücadele etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2017 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2017 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hülya Avşar'dan Bursa'da şov

Muharrem Vurucular'ın haberi

"İhtiyaç sahibi başarılı, yetenekli çocuk ve gençlere eğitim desteği vermek amacıyla, uzun yıllardır farklı şehirlerde düzenlenen Hülya Avşar Cup'ın bu sene 30.'su Bursa PodyumTenis Kulübü'nde gerçekleşti. Kapanış ise renkli görüntülere sahne oldu ve Hülya Avşar Podyumpark ortaklarından Aykut Uyanıklar'ın eşi Ece Uyanıklar, PodyumTenis Kulüb hocası Fikret Akkuzu ve Metin Gürel ile birlikte çiftler maçı yaptı. Maçı Bursalılar büyük bir heyecanla izledi.

Bu sene Ayvalık'tayız

1 Temmuz'da başlayan "Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası" dün Avşar'ın yaptığı gösteri maçı, kapanış kokteyli ve 32 kategorideki 1. ve 2. lere verilen kupa ve ödül töreni ile sona erdi.

9 gün süren ve tenis sporu adına başarıyla geçen müsabakalara sahne olan turnuvanın destekçileri ise; Hülya Avşar, Helin Avşar, IMG Academy, Spor Atölyesi, PodyumPark Yaşam ve Eğlence Merkezi, Podyum Davet Catering ve VM MedicalPark oldu. Hülya Avşar töreninden ardından Ayvalık'a döndü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.