Hava Durumu

Hülya Avşar'la ilgili iddia sosyal medyayı salladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün grup toplantısında "akil insanları" tespit ettiklerini duyurdu. İlk toplantı da Perşembe günü gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2013 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2013 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hülya Avşar'la ilgili iddia sosyal medyayı salladı

Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından "kim bu akil insanlar" tartışması başladı. Bomba iddia Hürriyet'in Ankara Temsilcisi Metehan Demir'den geldi. Demir'in iddiasına göre 'akil insanlar' listesinde 'Hülya Avşar' var.

Bu iddia ile birlikte sosyal medya bu konuyla çalkalanmaya başladı. "Lütfen şaka olsun!" diyenlerin yanı sıra Hülya Avşar'ın 'dava merakına' dokunduranlar da vardı.

Hülya Avşar'ın 'akil insan' olacağı iddiası gündeme düşünce, Nihat Doğan'a dudak büzenler "onun neyi eksik" demeye başladı.

Hatırlanacağı gibi Nihat Doğan da Star gazetesine verdiği röportajda "kendini akil insan" ilan etmişti. Doğan,  'Sanatçılar arasındaki en akil adam benim" demiş ve şunları söylemişti;

-"Biz elini taşın altına koymuş bir köylü çocuğuyuz. ‘Nihat Doğan akil adam’ deyince halkı hakir görenler beğenmezler, ama zaten bunlar hem halk için bir şey yapmaz, hem kaymağı yine onlar götürürler" .
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.