Hava Durumu

Hurda yüklü TIR alev aldı

Kastamonu'da virajı alamayarak devrilen hurda yüklü TIR, ardından alev aldı. TIR, yangında tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2018 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hurda yüklü TIR alev aldı

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-İstanbul karayolunda Ümit K. idaresindeki 37 BG 119 plakalı hurda yüklü TIR, Kurubenzinlik Kavşağında virajı alamayarak yoldan çıktı ve kaldırıma çarptı. Ardından devrilen tır, birden alev aldı. Kısa sürede alev topuna dönen TIR, tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. İhbar sonrası olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yanan tıra müdahale ederek söndürdü. Sağlık ekipleri ise, kazada hafif şekilde yaralanan TIR sürücüsü Ümit K.'yi Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırdı.


TIR yangını nedeniyle emniyet güçleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken Kastamonu-İstanbul karayolu ise kısa süreliğine kapandı. Kepçe yardımıyla yola savrulan hurda parçalar bir yere toplandıktan sonra yol, tek şeritli olarak araç trafiğine açılabildi. Olay yerine getirilen vinç yardımıyla, etrafa savrulan hurdalar toplanarak başka bir tıra nakledildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.