Hava Durumu

Hurdaya dönen otomobilde ölümden döndüler

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında, kamyonetin çarptığı ve hurdaya dönen otomobilde bulunan 2 işçi yara almadan kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hurdaya dönen otomobilde ölümden döndüler
Kaza, Orhangazi Yeniköy Yolu’nda bulunan çevre dönüşüm sistemleri fabrikası önünde meydana geldi. Fabrikada işçi olarak çalışan Faruk Bilgin(27) ve Şaban Ceylan’ın (23) içerisinde bulunduğu 16 RGB 59 plakalı araç fabrikanın önünde bulunan park alanına girmek istedi.

Önündeki aracın dönüş sinyalini fark etmeyen Mustafa Cengiz (23) yönetimindeki 16 VY 057 plakalı kamyonet, Faruk Bilgin yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil daha sonra telefon direğine çarparak durabildi.

Kazada şans eseri kimsenin burnu bile kanamazken otomobil içerisinde bulunan Faruk Bilgin ve Şaban Ceylan kontrol amaçlı 112 Acil Servis ambulansı ile Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ayakta tedavi edilen iki genç yapılan müdahale ve tetkiklerin arından taburcu edildi. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza sonrasında kullanılmaz hale gelen otomobil otoparka çekildi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.