Hava Durumu

Hürrem'i özledim

Ekranların reyting rekortmeni dizisi "Muhteşem Yüzyıl"ın ilk sezonunda Maria (Gülnihal) karakteriyle karşımıza çıkan tiyatro oyuncusu Burcu Tuna, Hürrem Sultan'ı çok özlediğini itiraf etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2013 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2013 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hürrem'i özledim

Fin Productions'ın Bursa'da düzenlediği sinema sertifika programına eğitmen olarak katılan genç oyuncu Burcu Tuna, Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Hürrem Sultan'ın dostu Maria (Gülnihal) rolünü oynamanın kendisi için özel bir deneyim olduğunu ifade etti. Dizinin merhum senaristi Meral Okay'ın harika bir hikaye yazdığını belirten Tuna, sette geçirdiği günleri ve Meryem Uzerli'nin kendisine verdiği pozitif enerjiyi çok özlediğini söyledi.

Dizi sektörü çok karmaşık

Türk halkının dizi izlemeyi çok sevdiğini hatırlatan Tuna, sinema ve dizi sektörünü oldukça karmaşık gördüğünü belirterek; 'bu anlamda çok ciddi sıkıntılar var. Şans verilmeden iki bölüm sonra yayından kalkan diziler var. Son zamanlarda yarışmalar gündemde olsa da yine de diziler ayakta kalmayı başarıyor' dedi. Sinemada Oscar'a aday olmak için iyi işlerin yapılması gerektiğine dikkat çeken Tuna, burada yönetmelere büyük işler düştüğünü ifade ederek, 'Kuzey Güney' ve  "Behzat Ç." dizilerinin başarısının alkışı hak ettiğini sözlerine ekledi.(Hakan BARGUN'un ÖZEL HABERİ)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.