Hava Durumu

Hürriyet'te şok istifa

Kulübe gelir getirecek çalışmalar yaptıklarını ancak sürekli engellerle karşılaştıklarını belirten Hürriyetspor Başkanı İhsan Dağlı, "Tüm camiadan özür dileyerek başkanlıktan istifa ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hürriyet'te şok istifa

Son yılların parlayan yıldızı Hürriyet Spor Kulübü'nde şok bir gelişme yaşandı. 1. Amatör Küme'de en yakın rakibine 9 puan fark atarak şampiyonluk ipini göğüsleyen ve adını Süper Amatör Küme'ye yazdıran Hürriyetspor'da Başkan İhsan Dağlı, istifa etti. Başkan Dağlı, "3 yıl başkan yardımcılığı, 1 yıl ise başkan olarak görev yaptığım camiada iyi işlere imza attık. 2. Amatör Küme'den Süper'e çıktık. Tüm yaş gruplarında mücadele ettik. U17'de şampiyon olduk, U19'da zirveye oynadık. Etkinliklerle mahalle halkını bütünleştirdik. Basketbol ve voleybolda mücadele ettik. Potada ilk kez milli takıma oyuncu verdik. Ama biz iyi şeyler yaparken hep yalnız kaldık" dedi.

ENGELLER BIKTIRDI

Kulübe gelir getirecek çalışmalar yaptıklarını ancak engellerle karşılaştıklarını ifade eden Başkan Dağlı, "Kulübün geliri yok. Halı saha sözü askıda kaldı. Rüzgardan tribünümüz yıkıldı hala tribün yapılmadı. Süper Amatör Küme'de taraftarsız mı mücadele edeceğiz. Yönetim kurulu toplantısı yapıyoruz 5 metrekare yerde çamaşırların arasında toplanıyoruz. Yanımızda 50 metrekarelik yer boş boş duruyor. 200 lisanslı sporcusu olan bir kulübü neden kişilere mahkum ediyorlar. Bize kaynak yaratmadılar, bizim yaratmamıza da engel oldular" şeklinde konuştu. Tüm Hürriyetspor camiasından özür dileyen Dağlı, yeni gelecek yönetime başarı dileklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.