Hava Durumu

Hürriyet'ten süper dönüş

17 Yaş Elit Lig 4. Grup 4. hafta maçında liderlik hesapları yapan Hürriyetspor, Demirtaşspor'u Emircan ve Davuthan'ın golleriyle yenmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2018 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2018 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hürriyet'ten süper dönüş

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

İLK YARI GOL YOK

Bu sezon mücadele ettiği gruba iyi başlayan ve zirve hesapları yapan Hürriyetspor 17 yaş altı takımı, 4. haftayı 3 puanla kapattı. 17 Yaş Elit Lig 4. Grup mücadelesinde zorlu rakibi Demirtaşspor'u 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 mağlup etmeyi başaran Turuncu Yeşilliler, böylelikle puanını 9'a çıkardı. Atıcılar-2 sahasında oynanan çekişmeli mücadelenin ilk yarısında her iki takım da girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremeyince soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi 0-0.

ÜST ÜSTE GOLLER

İkinci devreye iyi başlayan ise Demirtaş ekibi oldu. Mavi Beyazlılar 57. dakikada Emir Erkul'un attığı şık golle karşılaşmada 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Yediği golden sonra hemen toparlanan Hürriyetspor, yediği gole 59. dakikada Emircan Akdemir ile cevap verdi ve maça eşitlik geldi 1-1. Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Davuthan Çalış'ın ayağında bir gol daha bulan Hürriyetspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.