Hava Durumu

Hüseyin Şahin'den RUMELİSİAD'a ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Rumelili Yönetici İşadamları ve Sanayiciler Derneği'nin (RUMELİSİAD) yeni yönetimiyle bir araya gelerek yapacakları çalışmalara destek sözü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hüseyin Şahin'den RUMELİSİAD'a ziyaret
Özlüce’deki Özgen Çay Bahçesi’nde yapılan görüşmede, RUMELİSİAD üyesi iş adamlarının Bursa ekonomisinde söz sahibi kişilerden oluştuğunu vurgulayan Şahin, derneğin 11 Balkan ülkesinde de aktif çalışmaları olduğuna dikkat çekti.

RUMELİSİAD’ın komşu ülkeler ve özellikle de Balkan ülkelerindeki sosyal nitelikli çalışmalarına Türk İşbirliği Koordinasyon Ajansı (TİKA) aracılığıyla destek vereceklerini söyleyen Şahin, “Hükumetimiz, TİKA vasıtasıyla komşu ülkelerimizde ve özellikle Balkanlarda bir dizi çalışma yapıyor. RUMELİSİAD’ın bu bölgelerde planladığı sosyal çalışmalara bu kurumumuz vasıtasıyla gereken desteği vereceğiz. Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı vasıtasıyla da Balkan ülkelerindeki öğrenciler için planlanan burs çalışmaları ve öğrencilerin sosyal güvence kapsamına alınması yönündeki çalışmalarımız da var. Bu kurumumuz vasıtasıyla, Balkan ülkelerinde planladığınız çalışmalara gereken desteği vereceğiz. Bu konularla ilgili olarak Ankara’da sizlerle bir araya gelmeyi isterim” dedi.

RUMELİSİAD’ın yeni Başkanı Erol Kılıkçıer ise, "Çok önemli projeler hazırladık. Bursa’da önemli bir konuma sahip bir sivil toplum kuruluşu olduğumuzun bilinciyle hareket edeceğiz. İddialı bir ekip ile çok önemli projeler hazırladık. Sayın vekilimiz çalışkanlığıyla Bursa için önemli projelere imza atıyor. Bu toplantı çok yararlı oldu. Sayın vekilimiz planladığımız birçok çalışma için önümüz açmaya söz verdi. Çalışmalarımıza vereceği destekler için kendisine şimdiden teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kılıkçıer, yakın bir tarihte 60 kişilik üye katılım töreni planladıklarını diğer taraftan Balkan Ekonomi Zirvesi’nin hazırlıklarını tüm hızıyla devam ettiğini sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.