Hava Durumu

Hüseyin Şahin: Öğretmenlerimiz bizim baş tacımız

AK Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. 

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 20:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 20:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hüseyin Şahin: Öğretmenlerimiz bizim baş tacımız
Milletvekili Hüseyin Şahin, öğretmenliğin en kutsal mesleklerin başında geldiğini belirterek, "Geleceğimizin mimarları olan sevgi ve şefkat kahramanı, fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü en kalbi duygularla kutluyoruz. Öğretmenler, bir milletin geleceğini şekillendiren, geleceğin emanet edileceği kuşaklara yön veren, çok değerli insanlardır" dedi.

Hüseyin Şahin, çocukların ve gençlerin ahlaki ve kültürel değerlerle donatılıp, düşünen, okuyan, sorgulayan ve uygulayan bireyler olarak yetiştirilmesini öğretmenlere bağlı olduğunu vurgulayarak şunları da söyledi:
"Yaşadığımız yüzyılda çağdaş dünyaya ayak uyduracak, yarışacak, ekonomide, diplomaside, küresel rekabette başarılı olacaksak bunu eğitimle gerçekleştirebiliriz. Türkiye’nin 2023 hedeflerini gerçekleştirebilmesi, ancak vatanperver, bilinçli, birikimli, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş nesillerle mümkündür. Bu vasıfları haiz kuşakları yetiştirecek olanlar ise öğretmenlerimizdir. Öğrencilerinin ruh ve beden sağlıklarını ön planda tutan, mesleğini ahlaklı bir fert ve toplum hedefiyle icra eden öğretmenlerimiz; inanıyorum ki bundan sonra da farklı düşüncelere daima saygı duyan ve tam demokrasiye içtenlikle sahip çıkan nesiller yetiştirecektir."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.