Hava Durumu

Hüzünlü kutlama

Bundan tam 4 yıl önce Bursaspor, 47 yıllık özlemine son vermiş ve Süper Lig'de bir devrime imza atmıştı. O mutlu günün yıldönümünde bu kez, kaybettiğimiz şampiyon başkan İbrahim Yazıcı'nın hüznü sardı herkesi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2013 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2013 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hüzünlü kutlama

Bursaspor, tarihindeki en büyük başarıyı elde ettiği şampiyonluğun bugün dördüncü yılını kutluyor. Ancak bu bildiğiniz kutlamalardan değil. Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz şampiyon başkan İbrahim Yazıcı'dan gelen kötü haber bu kutlamaların adını, “Hüzünlü kutlama” olarak değişmesine neden oldu.

BURUKLUK YAŞANACAK

Bundan tam 4 yıl önce büyük bir sevincin yaşandığı, başkan Yazıcı'nın ellerinde yükselen kupaya alkış tutan taraftar, şimdi buruk bir sevinç yaşıyor. Ne artık şampiyon başkan hayatta, ne de şampiyon teknik adam takımın başında. Şampiyon kaptan ise son kez taraftarın huzuruna çıktı. Bugün taraftarlar şampiyonluğun gururunu Yazıcı'yı kaybetmenin burukluğu yaşayacak.

Eren’den dikkat çekici açıklama

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, twitter adresinden önemli bir açıklama yaptı. Eren, “Bize bundan sonra 16 Mayıs 2010'u hatırlayan değil, 15 Mayıs 2004'ü unutmayan yöneticiler lazım” dedi. Yeşil Beyazlı takım o tarihte küme düşmüştü.

Tarih belli oluyor

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle Yeşil Beyazlılar'ın tüzüğüne göre 30 gün içinde olağanüstü genel kurul kararı alınması için yönetim bugün Özlüce Tesisleri'nde toplanacak. Kulüp tüzüğünün 23.3 maddesine göre Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatının ardından Yeşil Beyazlı kulüpte 30 gün içerisinde kongre kararı alınması gerekiyor.

Ankette Uslu önde gidiyor

Bursasporluyuz adlı bağımsız taraftar sitesi, “Sizce başkan kim olmalı” adı altında bir anket başlattı. Levent Kızıl, Mesut Mestan, İlhan Uslu ve Recep Bölükbaşı’nın isimlerinin yer aldığı ankette dün gece 22.30 itibariyle İlhan Uslu yüzde 45 ile ilk sırada, Levent Kızıl da yüzde 29 ile ikinci basamakta bulunuyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.