Hava Durumu

Huzurlarınızda Abdullahi Shehu

Bursaspor Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde Anorthosis forması giyen Nijeryalı oyuncuyu Bursa'ya getirdi. Yeşil Beyazlılar 24 yaşındaki savunmacıyla 2,5 yıllık anlaşmaya vardı. Transfer operasyonunu sadece Bursa Hakimiyet görüntüledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 07:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 07:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Huzurlarınızda Abdullahi Shehu

HABER I Tolga ÖZTAŞ I
Bursaspor'da dün gizliden gizliye bir transfer operasyonu düzenlendi. Yeşil Beyazlı yönetim teknik direktör Paul Le Guen'in takımında görmek istediği Abdullahi Shehu'yu Bursa'ya getirdi. Nijeryalı futbolcu Özlüce Tesisleri'nin arka kapısından giriş yaparken aynı dakikalarda düzenlediği basın toplantısında Paul Le Guen transferle ilgili medya mensuplarına ipuçları vermişti. Fransız çalıştırıcı isim belirtmediği açıklamasında "Belki özellikle takımın savunma tarafında çok yönlü bir oyuncuyu kadromuza katabilirsek bizim için güzel bir katkı olur diye düşünüyorum. Defansif alanda gerek sağda, gerek ortada, gerek solda katkı verebilen bir oyuncuyu kadromuza katmak bizim için faydalı olacaktır. Joker ama iyi bir joker olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Le Guen basın toplantısının ardından antrenman sahasının yolunu tutarken, Abdullahi Shehu'yu İstanbul'dan Bursa'ya getiren araç Özlüce Tesisleri'ne arka kapıdan giriş yaptı. Sadece Bursa Hakimiyet'in görüntülediği Nijeryalı krampon beraberindeki menajerlerle birlikte Başkan Ali Ay ve yöneticilerle görüşme yapmak için tesise girdi. Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde yer alan Anorthosis Kulübü'nde oynayan 24 yaşındaki Abdullahi Shehu Nijerya Milli Takım formasını da giymekte. Ön libero, stoper ve sağbekte görev yapan Shehu'nun transferinde milli takımda birlikte oynadıkları Mikel Agu ve William Ekong'un da rol üstlendiği öğrenildi. Yeşil Beyazlılar Dünya Kupası'nda da boy gösterecek Nijeryalı kramponla 2,5 yıllık anlaşmaya vardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.