Hava Durumu

İbrahim'den Nusret esprisi

3 Adam' Eser Yenerler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, önceki akşam Etiler Kebapçısı'nda bir araya geldi. Büyükak'ın yeni sinema projesi için toplandıkları öğrenilen yakın arkadaşlar, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2018 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2018 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İbrahim'den Nusret esprisi

İbrahim Büyükak, "Yeni bir projem var, uzun uzun konuştuk ve kardeşlerimden eleştirileri aldım. Bu doğrultuda senaryo üzerinde düzenlemeler yapacağım, sonra tamamlamış olacağım" şeklinde konuştu.

Yenerler ve Koç, "Biz kendi notlarımızı İbrahim'e ilettik, aramızda konuştuk. İnşallah faydalı olacağız" ifadelerini kullandı.
Eser Yenerler'in, "Sağolsun İbrahim sayesinde karnımız doydu, benim tek eleştirim lahmacunun biraz daha pişmesi gerektiği oldu" şeklindeki sözleri herkesi güldürdü.

'Saltbea' hareketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe'nin sahibi olduğu mekanda yemek yiyen ve muhabirlerin, "Kendisine bir rol verir misiniz?" sorusuna Büyükak, "Nusret ağabeyimizi çok severiz, ancak yemek falan tuzlama işi olmaz. Onu ancak kış filminde, yollar karla kaplanınca oynatmayı düşünüyoruz" cevabını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.