Hava Durumu

İbrahim Tatlıses'ten dolar paylaşımı

Türkücü İbrahim Tatlıses, son günlerde yükseliş gösteren dolar ile ilgili birlik ve beraberlik mesajı vererek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk Bayrağını yerden alıp göğsüne koyduğu görüntüleri paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2018 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İbrahim Tatlıses'ten dolar paylaşımı

İbrahim Tatlıses, doların yükselişi ve Türkiye gündemi ile büyük ilgi gören ilgili bir paylaşım yaptı.

Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk bayrağını yerden alıp göğsüne koyduğu bir videoyu yayınlayan ünlü türkücü, "Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var. Ne aç kalırız ne de açıkta kalırız. Burası Türkiye Cumhuriyeti herkes bunu böyle bilsin" ifadelerini kullandı.

"ZOR GÜNLER GEÇECEK, BU ÜLKE NELER GÖRDÜ"

İbrahim Tatlıses'in instagram paylaşımı şöyle:
"Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a güvenim ve inancım tamdır. Ekonomimizi alaşağı etmek isteyen, içeriden ve dışarıdan bize savaş açan düşmanlar, hainler yine galip gelemeyecekler! Bizim öyle bir liderimiz var ki; ülkemizin ne adını, ne de şehit kanıyla ıslanmış bayrağımızı ayaklar altına aldırtsın. Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var. Zor günler geçecek, bu ülke neler gördü.. Ne ilk olacak, ne de son! Doların inip çıkmasıyla bu vatana, bu millete bir şey olmaz! Şimdi avuçlarını ovuşturanlar, yine avuçlarını yalayacaklar, hep beraber göreceğiz. Ne aç kalırız, ne de açıkta kalırız burası Türkiye Cumhuriyeti herkes bunu bilsin! Biz bunları yaşadık, dolarmış, avroymuş korkunuz bu mu? Döviz hep indi, hep çıktı. Birlik olursak her şeyin üstesinden geleceğiz, biz hiç bir zaman paranın esiri olan bir millet olmadık, bu da böyle biline!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.