Hava Durumu

İbrahim Tatlıses'ten sert 'emekli maaşı' açıklaması

İbrahim Tatlıses malulen emekli oldu. Ünlü türkücü konuyla ilgili "Benim ihtiyacım yok çocuklarım için başvurdum" diyerek eleştirilere Instagram'dan yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2017 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2017 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İbrahim Tatlıses'ten sert 'emekli maaşı' açıklaması

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, başından vuruldaktan sonra müzik hayatına ara vermiş piyasalardan uzak kalmıştı. Malulen emeklilik için başvuran Tatlıses'in isteği kabul edildi. Konuyla ilgili pek çok haber ve eleştiri yapıldı, ünlü türkücü bu eleştirileri cevapsız bırakmadı.

"DEVLETİMİN BANA VERECEĞİ EMEKLİ MAAŞA İHTİYACIM YOK"

İmparator Tatlıses, "devletimin bana vereceği emekli maaşa ihtiyacım yok "diyerek kendisini savundu. Emekliliği ise çocukları için istediğini söyledi.

İMPARATOR: SAHNELERDEN EMEKLİ OLMADIM

Ünlü türkücü, başına aldığı kurşun ile sahnelere dönememişti. Bununla ilgili olarak da "emekli olmam sahnelerden uzak kalacağım anlamına gelmiyor" dedi.

İşte İbrahim Tatlıses'in eleştirilere yanıt verdiği o yorum:

Ben emekliliğimi kendim için istemiyorum, burda yine çocuklarım mevzu bahis olunca akan sular duruyor. Yoksa benim devletimin bana vereceği emekli maaşına mı ihtiyacım olacak? Kesinlikle hayır! Kimse bu dünyada baki değil bu dünyaya kazık çakacak halimiz yok baki kalan yanlız Allah'tır! Ayrıca sahnelerden emekli olmadım, albüm hazırlıklarım devam, program hazırlıkları devam... Bırakın herkes emekli bilsin bunca emekli insanımız var, emekilik ayıpmış gibi bir hava estiriyorsunuz, adı üstünde Emek'li, emek olmadan hiçbir şey olmuyor!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.