Hava Durumu

İbrahim Yazıcı hayatını kaybetti

Bursaspor Kulübü'ne tarihindeki ilk şampiyonluğu yaşatan başkan olan İbrahim Yazıcı, bugün saat 13:40 itibariyle hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2013 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2013 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İbrahim Yazıcı hayatını kaybetti

Foto Galeri için tıklayınız

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Bursaspor - Orduspor maçında rahatsızlanan Yazıcı, karşılaşma sonrasında hastaneye götürülmüş ve 1 gün sonra da yoğun bakıma alınmıştı. Bir süredir hastanede tedavi gören İbrahim Yazıcı'nın kalbi bu sabah 06:30'da yeniden durdu.

Doktorların çabaları sonunda Yazıcı yeniden hayata döndürülmüştü. Son olarak Yazıcı'nın durumu çğle saatlerinde bir kez daha kötüye gitti. 65 yaşındaki Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı bugün saat 13:40'da hayatını kaybetti.

Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadi Şener yaptığı açıklamada, Başkan Yazıcı'nın ciddi bir yoğun bakım sürecinden geçtiğini belirterek, "Hayati riski iki gün boyunca hep devam etti. Bu sabah 06.30 sıralarında tekrar kalp durması yaşadık. Tekrar canlandırıldı. Son durmadan sonra maalesef durumu kötüleşerek devam etti. Saat 13.40 itibariyle Başkan İbrahim Yazıcı'yı kaybetmiş bulunuyoruz. Allah'tan ailesine, tüm Bursaspor camiası ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Tıbbın tüm imkanlarıyla elimizden geldiğince gayret sarfettik ama kaybettik" diye konuştu.

İBRAHİM YAZICI KİMDİR?

Lise mezunudur. Yazıcı Turizm Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Bursaspor Kulübü Başkanlığı, XX. Dönem Bursa, XXI. Dönem Muğla Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. 2009 seçimlerinde tekrar Bursaspor başkanlığına seçilmiştir. Bursaspor'a tarihinde ilk şampiyonluğu yaşatan başkan olarak tarihe geçmiştir. İbrahim Yazıcı'nın sahibi olduğu Yazıcı Turizm Yatırımları firmasına ait Grand Yazıcı ve Le Chalet adıyla 3 otel bulunmaktadır. Oteller toplam 2 bin 354 yatak ve bin 122 oda kapasitesine sahip. Yazıcı halen Bursaspor Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Ayrıntılar gelecek...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.