Hava Durumu

İbrahim Yazıcı için dua edelim

Bursaspor’un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, başkan İbrahim Yazıcı’nın tedavi gördüğü hastaneye gelerek ailesine ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2013 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2013 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İbrahim Yazıcı için dua edelim

Sağlam, “Başkanın durumu şu anda sıkıntılı. O güçlü yapısıyla bu sıkıntıyı da aşmasını hep beraber bekliyoruz” dedi.

Yeşil-beyazlı takımın eski teknik patronu Ertuğrul Sağlam, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ve 2 gündür yoğun bakımdaki tedavisi süren başkan İbrahim Yazıcı’yı ziyaret etti. Doktorlardan Yazıcı’nın sağlık durumu hakkında bilgi alan Ertuğrul Sağlam, İbrahim Yazıcı’nın ailesine de ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

“BAŞKAN ŞU ANDA SIKINTILI DURUMDA”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Sağlam, “Sayın başkanın sağlık durumu ile ilgili doktorlar gerekli açıklamaları yapıyorlar. Şu anda yapılması gereken en güzel iş dua etmek. Biz kendisiyle büyük sıkıntıları hep beraber yaşadık. İyi günde kötü günde birbirimize destek olmuştuk.

Bugün sayın başkan daha büyük sıkıntı ile baş başa. Yaşadığı sıkıntıların hep güçlü yapısıyla kendisi üstünden gelmesini bildi. Şu anda durumu sıkıntılı. Dua edelim. Yüce rabbim her şeyin en iyisini bilir. O’nun başımıza getirdiği her şeye biz kabulüz. Allah büyüktür, bekliyoruz. Ben  yurt dışında Portekiz’deydim. Duyunca programımı yarıda kesip, geldim. Durumunu hep beraber bekliyoruz. Allah başkanımıza şifalar versin. O güçlü yapısıyla bu sıkıntıyı da aşmasını hep beraber bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.