Hava Durumu

İbrahim Yazıcı son yolculuğuna uğurlanıyor

Bursa, şampiyon başkanına veda ediyor. Bursaspor'u şampiyonluğa ulaştırıp tarihe geçen ve iki gün önce vefat eden 65 yaşındaki İbrahim Yazıcı için Atatürk Stadı'nda tören düzenleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2013 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2013 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İbrahim Yazıcı son yolculuğuna uğurlanıyor

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ...

Foto Galeri için tıklayınız

Saat 10.30'daki tören öncesi İbrahim Yazıcı'nın Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi şampiyonluk kupasıyla birlikte stadyuma getirildi. Binlerce yeşil-beyaz sevdalısı başkanlarını son yolculuğuna uğurlarken yalnız bırakmadılar.
Tribünlere Başkan Yazıcı'nın şampiyonluk kupasıyla çekilmiş fotoğrafı ve "Şampiyonluk görmeden yitirilen yüreklere şampiyonluğu orada anlat başkanım, Allah'a yemin olsun, sana söz olsun dik durmaya devam edeceğiz" yazılı pankart asıldı.

Başkan İbrahim Yazıcı'nın ağabeyi Hayri Yazıcı, eşi Ayşen kızı Efsun oğlu Serkan Yazıcı taziyeleri Atatürk Stadyumu'nda kabul etti. Bursasporlu futbolcular da cenazenin yanında sahanın ortasında dua ettiler.

Cenaze töreninde yakalarına Başkan Yazıcı'nın siyah beyaz fotoğraflarını asan binlerce Bursaspor taraftarı hep bir ağızdan tekbir getirdi. Teksas tribünü de, "Ruhumuzu huzura erdirmeye o kadar yakınsınız ki" pankartı açtı.
Törene Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile çok sayıda milletvekili, belediye başkanı, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimlerinin katılması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.