Hava Durumu

Ibrahimovic'ten sert tepki!

İsveç Futbol Federasyonunun "Ibrahimovic Dünya Kupası'nda olmayacak" açıklamasının ardından Zlatan Ibrahimovic, "Uçağa bineceğim ve gideceğim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2018 23:37
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2018 23:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ibrahimovic'ten sert tepki!

İsveç Futbol Federasyonu'nun 'Ibrahimovic Dünya Kupası'nda olmayacak' açıklamasının ardından Boşnak asıllı İsveçli futbolcu çarpıcı bir açıklama yaparak yine gündemi değiştirdi. Zlatan Ibrahimovic'in hedefinde bu kez İsveç Futbol Federasyonu vardı.

İsveç Futbol Federasyonu, Zlatan Ibrahimovic'le konuştuklarını ve yıldız oyuncunun Dünya Kupası'na gitmeyeceğini açıklamıştı. İsveç Milli Futbol Takımı Sportif Direktörü Lars Richt, futbol federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Salı günü Zlatan ile konuştum. Bana milli takım kararını değiştirmediğini söyledi. Yani Dünya Kupası'nda oynamayacak." ifadelerini kullanmıştı.

"UÇAĞA BİNECEĞİM VE GİDECEĞİM"

Bu duyurunun ardından Zlatan'dan açıklama geldi. Boşnak asıllı futbolcu İsveç Futbol Federasyonu'na tepki gösterdi. Hayal kırıklığına uğramadığını belirten Ibra, "Gazeteleriokumuyorum, zaman benim için çok önemli. Ayrıldığımdan beri Milli takımın bir parçası değilim. Ancak ben yine de Dünya Kupası'na gideceğim. Uçağa bineceğim ve gideceğim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.