Hava Durumu

'İçerde' dünyaya açılıyor

SHOW TV'nin reyting rekorları kıran dizisi 'İçerde' dünyaya açılıyor

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2017 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2017 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'İçerde' dünyaya açılıyor

'İçerde', dünyayı fethetmeye hazırlanıyor. Rekortmen dizi, yakında farklı coğrafyalarda da izleyiciyle buluşacak. Şili, Gürcistan, Yunanistan, Hindistan, Romanya, İran, Irak ve Arnavutluk'la anlaşma imzalayan dizinin dağıtımcısı Eccho Rights, yaklaşık 20 ülkeyle görüştüklerini açıkladı.

SARP'A TEHLİKELİ SINAV

SHOW TV'nin fenomen dizisi 'İçerde', Tuba Ünsal'ın kumarhane işletmecisi Handan karakteriyle konuk oyuncu olarak yer aldığı yeni bölümüyle ekranda yine heyecan fırtınası estirecek. Hapse giren Sarp'ın hemen aklanmasından şüphelenen Celal'in, kendisini satıp satmadığından emin olmak için onu tehlikeli bir sınavdan geçireceği dizide güzel oyuncu, şimdiye kadar canlandırdığı rollerden faklı bir portre çizecek.

Heyecan ve gerilim dozu yüksek bir bölümle ekrana gelecek olan "İçerde"de, Sarp'ın hemen aklanmasından şüphelenen Celal, kendisini satıp satmadığından emin olmak için onu tehlikeli bir sınavdan geçirecek.

Aralarında Şili, Gürcistan, Yunanistan, Hindistan, Romanya, İran, Irak ve Arnavutluk'un da bulunduğu 20 ülkede fırtına estirmeye hazırlanan "İçerde", 22'nci bölümüyle ekranda yine heyecan fırtınası estirecek. Tuba Ünsal'ın, kumarhane işletmecisi Handan karakteriyle konuk oyuncu olarak kadrosuna dahil olacağı dizide olaylar şöyle gelişecek:

Sarp'ın hapse girmesinin ardından Yaşar'ın polisten aldığı paraların bulunması, Sarp'ın hemen aklanması Celal'in kafasında bazı şüpheler oluşturmuştur. Polise kendisini satıp satmadığından emin olmak istemektedir. Sarp'ı çok tehlikeli bir sınav bekliyordur. Celal, Mert'e gelecekle ilgili büyük planlarından bahseder. Mert'in bilmediği ise Celal'in hedefine ulaştığında ailesini ve gerekirse kendisini gözden çıkartacağıdır. Mert'in izini süre Eylem'in bulduğu her yeni ipucu ondan daha fazla şüphelenmesine sebep olur... Show 20.00

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.