Hava Durumu

İçi seni,dışı beni yakar

Süper Lig'in ikinci yarısının 12. haftası geride kalırken sahasında en çok puan çıkaran takım Bursaspor oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2013 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2013 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İçi seni,dışı beni yakar

Yeşil Beyazlılar sahasında kaybetmeyen tek takım unvanını elde ederken altı maçta beş galibiyet, bir de beraberlikle 16 puan topladı ve zirvede yer aldı. Bursaspor'u Galatasaray 15 puanla ikinci sırada takip ederken Fenerbahçe Kayserispor, Kasımpaşa ve Elazığspor 13 puana ulaştı. Rakiplerine evinde adeta aslan kesilen Yeşil Beyazlılar deplasmanda iç sahadaki başarısını mumla aratıyor.

DEPLASMANDA 12. SIRADA

Bursaspor deplasmanda en çok puan toplayan takımlar sıralamasında iki galibiyet, dört de yenilgi ile altı puan toplarken averajla 12. basamakta bulunuyor. İç sahada en başarılı olan takım Fenerbahçe. Sarı Lacivertliler altı maçtan 15 puan çıkarmayı başardı. Galatasaray 11, Kayserispor, Akhisar ve Beşiktaş ise 10'ar puanla zirveyi takiplerini sürdürüyor. İkinci yarıda deplasmanda puan kazanamayan tek takım altı maçın tamamını kaybeden Antalyaspor.

Mutlak galip ayrılmalıyız

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Avrupa kupalarına katıma hedefleri doğrultusunda, hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile yapacakları maçtan da mutlak galip ayrılmak istediklerini söyledi. Eren, "Her geçen hafta maçlar daha da zorlaşıyor. Antalya karşısında eğer normal performansımızı sergilersek 90 dakika sonunda arzuladığımız sonuca ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Tanıtıma 5 Timsah

Bursasporlu futbolculardan Anton Ferdinand, Gökçek Vederson, Şener Özbayraklı, Harun Tekin ve Musa Çağıran, bugün imza gününde taraftarıyla bir araya gelecek. Saat 13.00'te Carrefour AVM'de bulunan AVEA mağazasında yapılacak organizasyonda Yeşil Beyazlı oyuncular BursasporCell'in tanıtımını yapacak.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.